ПИСАНЕТО НА ЕВРОПРОЕКТ Е ЛЕСНА РАБОТА

Второто издание на книгата е готово да бъде издадено

Вашият коментар

Нов програмен период-ново, преработено издание! През последните месеци толкова много хора ме питаха кога ще бъде готово второто издание, че нямаше как да ги разочаровам. Съвсем малко търпение още, моля. На финалната права сме – книгата е написана и съвсем скоро ще можете да я закупите от най-близката книжарница или да я поръчате от тук.

Какво ново ще откриете в нея: сигурно вече сте се сблъскали с ИСУН 2020 или информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България. Като държава-членка на Европейския съюз и България бе длъжна да създаде и използва собствена информационна система чрез която всеки кандидат по някоя Оперативна програма трябва да създаде и попълни своят електронен формуляр за кандидатстване и в последствие да управлява одобреният за финансиране проект. В книгата подробно е разгледан и въпроса с квалифицираният електронен подпис, с който кандидатите следва да подадат своите предложения и всички нови въпроси и проблеми, които трябва да знаете преди да изпратите своят проект за оценка.

ТУК Е МОМЕНТА да Ви кажа, че специално място в книгата е отделено специално място за представяне на Вашият бизнес!!! Какво означава това?! Че Ви давам възможност не просто да рекламирате Вашата дейност пред моите читатели, а да откриете реални клиенти.

Защо да рекламирате в моята книга, ето и няколко неоспорими факти: 

  • Рекламата в книгата е ефективен и дълготраен способ за маркетинг, който оставя изключително впечатление у читателите. 
  • Самата книга е единствена по рода си, с доказан успех и огромен читателски интерес.
  • Професионален коментар и анализ на важните аспекти и приложен одобрен проект към книгата я превръщат в безценен помощник за всеки.
  • Помагалото се разпространява във всички книжарски вериги и електронни магазини, които продават книжни изделия;
  • Авторът на книгата е уважаван професионалист в сферата и е канен като гост-автор на авторитетни издания като Next years Business Plan на вестник „Капитал“ и много други. 
  • Цената за реклама е повече от изгодна: започва от 40 лв. и то за дълготрайно и много четено издание, което ще се продава още минимум 4 години.
  • Ще откриете много нови и реални клиенти, които имат нужда от Вашите услуги/продукти и могат да платят веднага за разлика от банковия кредит или друг вид финансиране.

Какво печелят читателите:

  • За всеки проект кандидатите/моите читатели трябва да представят оферти за всеки актив или услуга, за която искат финансиране. Това означава, че те трябва да отделят доста време, за да направят проучвания за фирми, които биха могли да бъдат доставчици и Вашата реклама значително ще ги улесни и ще им спести много ресурси.
  • Не забравяйте, че читателите освен за европроекти имат нужда от актуална информация и нови предложения, защото техният бизнес е реален и те могат да закупят веднага Вашите продукти /услуги.

ПОДРОБНИТЕ ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМА В КНИГАТА ВИЖТЕ ТУК:

 

 

 

 

 

Реклами

Автор: nosii

Дизайн и изработка на народни носии. Автентични и осъвременени носии. Качествени материи и висок професионализъм. Работим и по проекти на клиенти, свързани с финансиране от Европейски фондове. Проекти на читалища към Министерство на културата. Сченични облекла и аксесоари, пафти.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s