ПИСАНЕТО НА ЕВРОПРОЕКТ Е ЛЕСНА РАБОТА

И нека започнем…


Писането на европроект е наистина лесна работа, ако разполагате с попълнен образец на формуляр, който е одобрен от оценителите. В забързаното ежедневие никой не разполага с достатъчно време, за да се запознае подробно с цялата бумащина от документи, съпътстващи процедурите за подбор, а не всяко предприятие може да си позволи наемането на професионален консултант.

Книгата е помагало/наръчник за всички собственици и  мениджъри на български фирми, интересуващи се от възможностите, които предлага оперативна програма „Конкурентоспособност“ за модернизиране на предприятията и най-вече за стартиране и/или внедряване на иновативна дейност. Основна цел на настоящият ръкопис е представяне в кратък вид и на разбираем език на цялата „бумащина“ от документи и изисквания на Управляващия орган , която съпровожда всеки обявен прием на проектни предложения, а най-важната част от книгата е приложения към нея одобрен на написан от мен и вече реализиран проект на фирмата, която управлявам.

Ако желаете да закупите книгата, моля попълнете контактната форма за поръчка като не забравите да впишете: имена на получател, адрес за доставка и телефон за обратна връзка. Книгата ще Ви бъде изпратена с куриер до посочен от Вас адрес.

Разходите за доставка са за сметка на клиента и са съгласно обявените тарифи на куриерската служба.

Реклами

4 thoughts on “И нека започнем…

 1. От къде мога да закупя книгата?
  Не желая да ми я доставя куриер!
  Каква е цената?

  Харесвам

  • Книгата се продава във всички големи книжарници като Сиела, Хеликон, Хермес и в много електронни сайтове като emag, store.bg и т.н.

   Харесвам

 2. Търся втора книга на Марияна Миткова касаеща управлението на европроект.
  Моля,отоворете ми има ли такава книга как и от къде да се снабдя с нея.
  Денисов
  0887223461
  denisov@abv.bg

  Харесвам

  • Здравейте, благодаря Ви за интереса. В момента приключвам новото издание на „Писането на европроект е лесна работа“, съобразено с изискванията и промените в новият програмен период 2014-2020 г. Частта, която Ви интересува относно управлението на проектите явно не представлява интерес за издателствата, на които го предложих и на този етап нямам предложение за неговото издаване. Съжалявам, защото действително тази тема е много важна, но издателствата явно имат друго мнение. Поздрави…

   Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s